Portretfotografie


Welkom op PortrettenBeeld!

Portrettenbeeld.nl is de Portretsite van de Bredase beroepsfotograaf Erald van der Aa. Naast foto’s kijken, vind je op deze site de nodige informatie over fotoshoots. Portretfotografie is een specialiteit en deze verdient daarom een eigen site.

Wanneer laat je nu bij een beroepsfotogaaf een portretfoto maken en waarom?
Bijvoorbeeld als cadeau voor familie, vriend of vriendin. En natuurlijk als er kleine kinderen zijn. Maar het kan net zo goed zijn, dat je een goede foto wil voor op je social media (Facebook , Linkedin of Twitter). Ook een goed zakelijk portret is van groot belang in de media.

En misschien wil je van je partner of kinderen wel een mooie vergroting op canvas, plexiglas , hout of een dibond aan de muur.

Op deze site ziet u enkele foto's uit complete fotoshoots. Omdat privacy bij ons hoog in het vaandel staat, laten we slechts enkele foto's uit gemaakte fotoshoots zien. Als de foto’s op de site bij jou in de smaak vallen, kan je middels het contactformulier contact opnemen en een afspraak maken. Bedrijven die interesse hebben in een fotoshoot op locatie bezoeken we voor een kennismakingsgesprek.

Erald van der Aa (1969) is een bekende beroepsfotograaf in Breda. Hij is een perfectionist, die al meer dan 25 jaar  full-time bezig is met zijn vak. Dit zowel voor bedrijven als particulieren. Naast Portretfotografie kunt u op afspraak ook terecht voor Bruidsfotografie. Zie hiervoor onze speciale bruidswebsite.

Wij zijn aangesloten bij de NVF, NVJ en DuPho. K.v.K. 20067783.

Alle foto's op www.portrettenbeeld.nl vallen onder het copyright © van Erald van der Aa.